Links

Dit zijn sites die je wellicht verder helpen en ook kunt bezoeken.

Rouw verwerking

Maak bij Niek Wittebrood je eigen stenen beeld om je verlies te verwerken.  Niek begeleid individueel en groepen mensen met beeldhouwwerk.

hulp bij uw rouw nodig? Bel Judith Engelaer wanneer u bijvoorbeeld psychische problemen en/of depressies bij ondervind? Neem contact met Judith, zij is klassiek Homeopaat: word natuurlijk gezond

Grafmonumenten

Op referentie van Steenidee kunt u bij Norvold Memorials uw nieuwe monument uitzoeken en verder laten bewerken en plaatsen door Steenidee.

Judith Engelaer

Uitvaart

De Ode, persoonlijke creatieve uitvaarten in Amsterdam en omstreken: http://www.uitvaartverzorging.amsterdam/ 

Alfine , voor een uitvaart met alle ruimte voor eigen inbreng, om het afscheid persoonlijk, warm en waardevol te maken.

begraafplaatsen Start pagina om een geschikte mooie begraafplaats uit te zoeken. Op een aantal staat ook geplaatste monumenten van mijn hand.

Via Madeleine Uitvaartzorg:

www.viamadeleine.nl

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren. Via Madeleine Uitvaartzorg helpt graag bij het vormgeven van een passend afscheid van een dierbare overledene. Met veel tijd en aandacht voor de nabestaanden. Ervaringen over de uitvaartbegeleiding van Via Madeleine Uitvaartzorg leest u hier.

Tuinarchitecten/hoveniers

Een bankje met een fontein van Steenidee, en luister naar het geluid van de natuur.

Een kundig en met zorg aangelegde tuin vind u bij: AA living garden design

Natuursteen:

Vraagbaak over natuursteen en leveranciers www.natuursteen-info.nl, Stel je vraag ook eerst aan mij voor een deskundig antwoord en advies.

Diversen:

statafel steigerhout