Welkom op de website van Steenidee

Ontdek met Steenidee de schoonheid en de vele mogelijkheden van Natuursteen!

Natuursteen is zeer duurzaam en heeft verrassend veel toepassingsmogelijkheden. Iedere steensoort heeft zijn eigen unieke karakter, kleur, structuur en uiterlijk.

Ervaring

Garant voor een bijzondere vormgeving

Beeldentuin

Beelden, zwerfkeien en tuinobjecten

Het bedrijf

Steenidee is klein en flexibel bedrijf

Agenda

Actuele exposities en activiteiten

Niek Wittebrood

Ervaring: Mijn ervaring de beeldende kunst staat garant voor een bijzondere vormgeving toegesneden op uw wensen en thematiek. Mijn kennis en ervaring met traditionele en moderne steenhouw technieken, contacten met steengroeven, (eigen import) en groothandels in natuursteen kan ik vrijwel iedere natuursteensoort in elke maat leveren en bijna elk werk maken.

Werkterrein: Dit zijn grafmonumenten, tuinobjecten (o. a., tafels, banken en fonteinen), architectuur/restauratiewerk, interieurwerk, objecten voor de openbare ruimte en vrij beeldhouwwerk.

Portfolio: Hierin vind u voorbeelden van mijn werk.

Agenda: Hierin kunt U informatie vinden over actuele exposities en activiteiten.

Beeldentuin: Hierin vind U grote beelden, zwerfkeien en tuinobjecten.

Opdrachten: Bijvoorbeeld een grafmonument? In samenspraak met U komen we tot een passend ontwerp en neemt Niek Wittebrood uitwerking en uitvoering ter hand.
Gedurende de uitvoering is er overleg met U over de voortgang en ontwikkeling van het project.

Het bedrijf: Steenidee is klein en flexibel bedrijf. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakmanschap, service en overleg met de opdrachtgever vind ik belangrijk.

Afspraak: Voor een vrijblijvende afspraak of bezoek, kunt u bellen op 0342 430 827 of 06 53583957. Stel een vraag via info@steenidee of via het contact formulier op deze site.

U bent van harte welkom.

Niek Wittebrood