Openingsact expositie op 25 oktober 12.00 uur.

25 oktober aanstaande is de opening van deze tentoonstelling waar helaas maar beperkt aantal mensen kunnen deelnemen ook zou het verplicht zijn om niet werkende mondkapjes te dragen zoals dat door musea is afgesproken. Een zeer ongastvrij en onmenselijke maatregel die grondwettelijk niet is toegestaan. Zoals dat op dit moment ingegeven door irrationele beweegredenen en angst.

Het beeld dat ik gemaakt heb gaat over het toekomst(angst)beeld (ook een angst waar ik overheen moet komen) Namelijk Totale controle over de mens als groep en individu. Stap voor stap worden we voorbereid om alles slaafs te volgen en accepteren wat ons wordt voorgelegd. Nu zijn het nog de 1,5 meter en mondkapjes, (nu nog niet verplicht) maar met de spoedwet die al goedgekeurd door de tweede kamer krijgt de minister van volksgezondheid alle macht en kan het parlement en eerste kamer buitenspel zetten. Hij kan ons verplichten mondkapjes te dragen en een verplichte vaccinatie op te dringen waarin jouw medische en andere gegevens zijn opgeslagen. het z.g. elektronisch medisch paspoort. Als je niet gevaccineerd bent mag je niet………………….. vul maar in….

Om uit die angst te gaan, ga ik een act uitvoeren waarbij ik de onzinnigheid van deze maatregel laat zien.

25 oktober 12.00 uur, Zonnehof 8, Amersfoort, Rietveld paviljoen.

Tot ziens,

Niek Wittebrood

System of Dehumanization
Dit beeld is speciaal gemaakt naar aanleiding van de Corona maatregelen wereldwijd en specifiek in Nederland.

 

Helaas is deze expositie voortijdig gesloten door de maatregelen. Het kan nog erger worden. Het is nu tijd om op te staan en in actie te komen! Kijk voor informatie ook op viruswaarheid