Tot nader bericht zijn de meeste tentoonstellingen uitgesteld vanwege het corona virus maatregelen. In ieder geval tot 1 juni aanstaande. De nieuwsbrief houdt u op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Beeld “Oldenbarnevelt” is geselecteerd voor de beeldentuin Cuijk voor seizoen 2020 en 2021.

Naar aanleiding van het leven van Johan van OLdenbarnevelt en ter nagedachtenis van zijn leven en werk heb ik dit beeld gemaakt.

Beeld van Johan van Oldenbarnevelt, materiaal: graniet, lxbxh: 50 x 45 x 155 cm.

Dit beeld zou  4 april geplaatst worden en is nu tot nader order uitgesteld vanwege de Corona virus maatregelen. Ik houd u op de hoogte.

Hieronder de tentoonstellingen en activiteiten die nog lopen en zijn geweest. Om op de hoogte te blijven schrijf je in voor de nieuwsbrief! Zie contact pagina

15 december om 13.30 uur tot 15.00 uur. Optreden Niek Wittebrood met Fruitcompanie en Tejo de Heij in het Rietveld paviljoen, Amersfoort.

Gedichten op muziek improvisaties, Niek Wittebrood speelt op de Soundstone2, (kijk voor een impressie) en Tejo de Heij, multi-instrumentalist speelt op zijn bijzondere instrumenten naar keuze. Dit alles begeleid en ondersteund door de Fruitcompanie, bestaande uit Felix Hoogenboom tekst/zang, Thijs Fatels percussie en geluidseffecten en Jelle Bouwhuis, gitaar/elektronica. Daarna is ook eigen werk van hen te horen.

programma galerie de Ploegh, Amersfoort. volledig programma Rietveld paviljoen: 033fotostad

8 november tot 31 december 2019, Expositie met fotografie en beelden, te zien in het Rietveld paviljoen, Zonnehof 8, Amersfoort.

Expositie met 3 beeldhouwers van LKG de Ploegh. Niek Wittebrood, steen en keramiek, Linda Verkaaik en Hannah Blom, metaal en fotografie met werk van Raymond Rutting. Organisatie 033Fotostad en Galerie de Ploegh.

Ik toon hier het beeld Omhelzing, 2011 en Soundstone 2, 2017. Zie ook: Galerie de Ploegh, Amersfoort.

Geweest t/m 8 maart 2020, 25 x 25 x25, 25 kunstenaars van de Ploegh in jubilerend Museum Mondriaanhuis.

In de jubileum expositie 25x25x25 van Museum Mondriaanhuis dat 25 jaar bestaat ben ik geselecteerd om een nieuw werk te maken in de maat 25 x25 x 25 cm. naast 24 andere kunstenaars van LKG de Ploegh.

Compositie 1, vlak en lijn 2019
Tot 25 april 2021  in beeldentuin Hazart.
Hier exposeer ik met 5 grote beelden, waaronder het beeld  “Animalus Rex Tillianus”, 2018 (zie foto rechts boven) . Dit beeld is zeer aantrekkelijk voor kinderen en speciaal voor schoolpleinen en natuurspeelplaatsen geschikt. In winkel gebieden of gewoon in een park zal het beeld zeker niet misstaan. Kijk en oordeel zelf! En neem contact op!

Achterin het beeld zit een gaatje waardoor je het beest kan laten brullen!

www.hazart.nl

geef je op voor de mailing lijst of stuur een bericht.

Animalis rex Tillianus, graniet, 2018, L.x B.x H. 110 x 70 x 100 cm.
Deze dinosaurus kop missstaat niet in een natuurspeelplaats. en is nu te zien bij galerie Hazart in Soest.
Dit monster kun je laten brullen door achter in het hoofd door het gaatje te brullen. Grrrrrr!!!!!!!!!!
Blue Tulip, 2012 in de tuin
Dit markante beeld, waar je ook op kunt zitten staat op dit moment tot april 2021 bij Beeldentuin Hazart te Soest.
Dit beeld is geschikt voor openbare ruimte, landgoed en grote tuinen. Het beeld kan gebruikt worden als "meetingpoint" op drukke touristische plaatsen als stations, Museumpleinen, vliegvelden, etc.

Verwacht in 2020, Beeldentuin Cuijk in 2020 en 2021.

Geweest 9 oktober tot 13 oktober 2019. Overzichtstentoonstelling van Niek Wittebrood en Ton van Impelen in het kader van Solo Duo in Galerie de Ploegh.

Menu