piramide met zwarte bamboe.

Piramide heilzaam of heiligdom.

De wens een piramide te maken komt voort uit de  gedachte en kennis dat deze zeer waarde vol zijn voor de geest ontwikkeling van de mens en zij bijzondere kwaliteiten herbergen zoals bijvoorbeeld het opheffen van de zwaarte kracht. Maar dus ook dat de piramide je dichter bij jezelf kan brengen als je b.v daarin mediteert. Ik ben benieuwd! De kap zal van koper worden voor een betere energetische werking. Dit model is 1:10 en is ca. 25 x 25 x 25 cm. en zal bij uitvoering zo’n 250 x 250 x 250 cm worden. Nieuw is dat de piramide op gestapelde zwerfkeien staan. Dit is een verwijzing naar de hunebedden die indien ze op hun originele plek staan een krachtig energetisch veld en stroming opwekken. Een grote in Europa ontdekte piramide staat bij Visoko in Bosnië, 30 km ten noordwesten van Sarajevo.

Model voor piramide met zwerfkeien.
Piramide van bamboe met zwerfkeien.
Monument voor Restauratie steenhouwer Rob

Gerelateerd aan dit bericht

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.