Ziener, model, copyright 2022, wordt uitgevoerd in 2023

Model voor de Ziener verkocht.

Eind vorig jaar 2023 is het model van ‘de Ziener’ verkocht. Dat betekent een tweede beeld in 2023 naast ‘Schateiland’ 2023. Dat is een mooi begin voor een leven van mijn beeldende werk. In 2024 streef ik er naar het aandeel beelden verkoop te vergroten door in te schrijven op interessante projecten en hiervoor mooie zinvolle beelden te ontwerpen en realiseren. Hierdoor kan ik steeds meer mensen blij kan maken met mijn mooie werk. Ik dank dan ook iedereen die mij met mooie opdrachten ondersteunt en ondersteund heeft.

Van het verdiende geld heb ik in nieuw gereedschap en een 2e hands portaalkraan geïnvesteerd.

Ziener, model, copyright 2022, wordt uitgevoerd in 2023
Verkocht: ‘Ziener’, model, copyright 2022, is uitgevoerd in augustus 2023 voor LandArtBrabant 2023.
Bijzonder grafmonument voor een collega steenhouwer/levenskunstenaar.

Gerelateerd aan dit bericht

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.