Model Vlinderbank 2021

Model klaar voor de Vlinderbank, 2021

Het model voor de vlinderbank copyright 2021, al een tijdje geleden bedacht,  is klaar. Het origineel moet ca. 400 x 400 x 100 cm gaan worden. Het is afhankelijk van de geschikte en beschikbare kei en platen om het te realiseren. Daarnaast moet er nog een opdrachtgever gevonden worden voor dit project en mogelijk een geschikte locatie om het te maken. Het zou echter ook wel in de werkplaats kunnen waar het in delen gemaakt wordt en gepast wordt. Een deel wordt metaal werk om de platen te ondersteunen. Het beeld is echt geschikt voor een groot park of plein bij station of uitgaansgebied. Het beeld biedt ruimte voor veel mensen, is herkenbaar als insect of vlinder en biedt eveneens ruimte voor de fantasie. Deze afbeelding wordt nog in een landschap geplaatst op de gewenste locatie. Nader bericht volgt……..!

Model Vlinderbank 2021
Model Vlinderbank 2021, is op schaal 1:10, uitvoering wordt ca. 4x4x1 meter.
“System of dehumanization” In Rietveld paviljoen, zonnehof 8 Amersfoort t/m 8 november 2020
Beeldengroep voor expositie Rituelen, in Rietveld Paviljoen, Amersfoort.

Gerelateerd aan dit bericht

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.