Nieuw ontwerp voor beeld “Future life in lockdown”

“Future life in lockdown”, ontwerp van een nieuw beeld geïnspireerd op de maatregelen van de overheid en haar wil om de bevolking te breken. Moeten wij ons wel laten knechten? Waarom is er zoveel censuur en mag er niet meer gedemonstreerd worden? 1,5 meter maakt ons sociaal leven kapot. Hebben we het de ouderen wel gevraagd om zo’n offer te brengen? En willen wij dat wel? Wat is de toekomst als wij dit gaan toelaten en zullen we hierdoor gelukkiger door worden? Wat als het “beloofde vaccin” een biomedisch paspoort gaat worden die er voor zorgt dat je niet meer kan reizen of sociale omgang kan krijgen als je niet ingeënt wordt. Een waar schrikbeeld waar nog niet iedereen zich bewust van is.

Zo maar een aantal vragen en er zijn nog véél méér vragen!!!!!!!!!!!!!!!

Model in Mergel op schaal 1:10

Dit beeld gaat over vrijheid, mens zijn en onvrijheid in het nu en toekomst. Gaan wij dit toelaten?

“Earth Phoenix”, nieuw beeld in 2020

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu