Earth Phoenix Copyright 2020

“Earth Phoenix”, nieuw beeld in 2020

Met dit beeld ben ik in januari 2020 begonnen met het idee een ode aan de natuur te maken. De steensoort nodigde me hiervoor uit vanwege de kleur. Ik heb een aantal ontwerpen gemaakt waar deze is uit gekomen om uit te voeren. Dit is het resultaat. De ontwikkeling heeft u kunnen zien op mijn Instagram account. Het is een soort vogel geworden die een opgaande beweging heeft. Een stijgende lijn in een golvende beweging die zich herhaalt. Het beeld wordt in Galerie de Ploegh vanaf 26 september 2020 getoond in de jubileum expositie van de Ploegh 75 jaar (zie ook: site van de Ploegh 75 jaar ) Amersfoort, zie ook de agenda 

Inmiddels is het beeld verkocht en heeft het een nieuwe eigenares die er heel blij mee is en precies passend bij haar gevoel. Ik ben blij dat het beeld een definitieve plaats en eigenaar heeft gevonden. Dat wens ik voor al mijn beelden!!

Earth Phoenix Copyright 2020
Materiaal: Serpentiniet, 15x 15 x 60 cm. De aarde en de natuur overwint. Mens kan zichzelf vernietigen als zij doorgaat zoals zij doorgaat.
Steenidee en de maatregelen van de overheid
Nieuw ontwerp voor beeld, werk titel: “Future life in lockdown”

Gerelateerd aan dit bericht

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.