Earth Phoenix, 2020, Serpentiniet

“Earth Phoenix”, nieuw beeld in 2020

Met dit beeld ben ik in januari 2020 begonnen met het idee een ode aan de natuur te maken. De steensoort nodigde me hiervoor uit. Ik heb een aantal ontwerpen gemaakt waar deze is uit gekomen om uit te voeren. en dit is het resultaat. Ontwikkeling heeft u kunnen zien op mijn Instagram account. Het is een soort vogel geworden die een opgaande beweging heeft. Een stijgende lijn in een golvende beweging die zich herhaalt. Het beeld wordt in Galerie de Ploegh vanaf 26 september 2020 getoont in de jubileum expositie van de Ploegh 75 jaar (zie ook: site van de Ploegh 75 jaar ) Amersfoort, zie ook de agenda

Earth Phoenix, 2020, Serpentiniet

Earth Phoenix is een ode aan de natuur die zich continue vernieuwd en ontwikkeld en een metamorfose ondergaat.

Steenidee en de Corona maatregelen van de overheid
Nieuw ontwerp voor beeld “Future life in lockdown”

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu