Tentoonstelling Solo Duo met Ton van Impelen een persoonlijk succes!

een impressie van de opening op 10 oktober 2019 Wijnt van Asselt, dichter, componeerde een nieuw gedicht naar aanleiding van mijn werk en dat van Ton van Impelen.    M/V, copyright  2017

Verwondering over de harmonische tentoonstelling, mooie discussies en gesprekken ontstonden naar aanleiding van de getoonde werken. Voor mij was het een overzicht van mijn ontwikkeling tot nu toe met mijn kleinere werk en Ton kon zijn beste werken in zijn ontwikkeling tonen in een professionele setting. Met dichtkunst, muziek en ik hoop nog eens dans.

Dank voor allen die aanwezig waren en mij ondersteunden.       Niek WittebroodFotografie: Eef Balvers, 2019

 

 

 

Black Box verkocht!
Compositie 1, vlak en lijn in Museum Mondriaanhuis, Amersfoort

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu