Beweegkunst in Amersfoort

Nieuws

Dit ontwerp is speciaal voor de beweegtuin van “De Plataan” Zorgcentrum in het Soester kwartier, ontworpen op schaal 1:10 in de originele materiaal en bewerking. Een zijde is nog de ruwe steen zoals deze uit de berg kwam, de andere zijde is gepolijst en kan met lijnen en reliëf worden betekent. In de plaat is een rond en een rechthoekig gat gemaakt waarin respectievelijk een schaal en een bewegende wip is gestoken. rondom het object zijn zit/beweeg keien geformeerd in een cirkel. in, op en aan het object kan water een functie hebben. Het ontwerp is verder nog niet in detail uitgewerkt. voorstanders van dit ontwerp kunnen met mij contact opnemen dan kunnen we met de initiatief nemers van de beweegtuin wellicht bewegen om meer met kunst te gaan doen en hiervoor een budget te gaan zoeken.

Helaas is dit project niet door gegaan. Toch heeft dit beeld een potentie om uitgevoerd te worden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Niek Wittebrood.

Nieuws, september 2017
Groene monumenten

Gerelateerd aan dit bericht

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.